Whiskyhatten.dk - Stedet for whiskyelskere
Om os
Kontakt
Log ind med facebook Login  
Opret bruger
Brugernavn eller adgangskode er forkert
Brugernavn påkrævet
Adgangskode påkrævet
Luk
Navn påkrævet
E-mail påkrævet
Adgangskode påkrævet
Luk

Romsmagning: Fadstyrke & Fart over Feltet

Skrevet d. 26-09-2019 af Mads "Romhatten" Heitmann

En julegaveidé med slag i

Nu er det tid til en ordentlig omgang rom ved fadstyrke – en hel smagning kun med høje procenter, og masser af smag! 

Køb billetter her.

Det glæder os, at vi nu kan invitere til en af de mere avancerede romsmagninger, som vi i Romhatten-regi har afholdt. Temaet er ”fadstyrke”, hvilket refererer til at der ikke er tilsat vand efter modningen af rommen, hvorfor alle rom på smagningen indeholder mere alkohol end normalt, og samtidig også en meget høj koncentration af smag.

Vi afholder denne smagning i følgende byer: 

Aarhus - den 11. januar 2020

Aalborg - den 24. januar 2020

Odense - den 25. januar 2020

København - den 1. februar 2020

København - den 8. februar 2020

Herunder ses programmet for smagningen:

  1. Clairin Le Rocher Haiti 46,5 % (ikke fadstyrke, men derimod destillationsstyrke)
  2. Neisson Le XO par Neisson Rhum 48,5 % (ikke fadstyrke, men stadig fuld fart)
  3. CDI Guyana Port Mourant Romhatten Cask Rum 57,5 %
  4. Mhoba Select Reserve French Cask Rum 65 %
  5. CDI Nicaragua 11 Years Old Rum Cask No. SN18 69,1 %
  6. Habitation Velier Forsyths WP 2005 Jamaica Rum 57,8 %
  7. Rhum Rhum Liberation Integral 2015 58,4 %
  8. Velier Caroni 15 Years Old Rum 52 % (ikke fadstyrke, men stadig fuld fart)

Der vil sammenlagt blive åbnet flasker for over 7.000,- på denne smagning. I alt 454,8 % alkohol...

Smagningen arrangeres og afholdes af rom-kommunikatør Mads Heitmann fra Romhatten.dk. Mads er forfatter af "Rombogen" og anmelder til daglig rom på Romhatten.dk – Danmarks største romblog...

Det koster 385,- pr. billet ex. gebyr.

Der er endnu ingen brugere der har kommenteret på dette.
Vil du være den første? Log ind her!



Romsmagning, Fadstyrke



Tilmeld dig nyhedsbrevet