NY DANSK BOG OM ROM AF MADS HEITMANN
Skrevet d. 30-03-2020 af Mads "Romhatten" HeitmannForudbestil bogen i dag – se hvordan længere nede.
Jeg er utrolig glad for endelig at kunne offentliggøre udgivelsen af min kommende bog: Caribisk Rom – Et hav af smag. Jeg har længe arbejdet på bogen, som udkommer 22. september på Politikens Forlag.
Du har allerede nu mulighed for at forudbestille bogen igennem Romhatten.dk. Hvis du forudbestiller bogen i dag, vil du modtage den med posten på udgivelsesdatoen, naturligvis inkl. forfatterens signatur (konkret udgivelsesdato kommer når vi nærmer os).
Sådan forudbestiller du
Nem og hurtig bestilling på vores webshop, Romhatten Shop - klik her.
Så vil du modtage et eksemplar af bogen frisk fra trykkeriet, når den udkommer.
Store romhilsener
Mads Heitmann
Om Caribisk Rom – Et hav af smag
Mads Heitmann som er ejer og stifter af Romhatten.dk, og Danmarks mest fremtrædende formidler af rom, beskriver i denne bog for både den nye og erfarne rom-interessede romscenen, som den ser ud i dag. Mads går i dybden med produktionen af rom og rykker sukkerrøret op ved roden i jagten på forståelsen af alle de utrolige og utroligt forskellige smagsoplevelser, som findes i den caribiske romregion.
Som læser kommer du på besøg hos mange forskellige caribiske romdestillerier, lærer om produktionen, og hvad der er unikt fra ø til ø, fra destilleri til destilleri. Den smagsmæssige diversitet, som findes på øerne i det caribiske øhav, illustreres undervejs via grundig grafik. Man kan også læse interviews med vigtige personligheder inden for rombranchen. Og endelig, men ikke mindst, indeholder bogen inspiration til dine næste romindkøb gennem anbefalinger af 20 særligt udvalgte flasker, og man lærer at mixe otte ekstraordinære romcocktails.
”Caribisk rom – Et hav af smag” er en bog om det, der er kendt som noget af verdens bedste spiritus.
Hvad du kan forvente af den nye bog ift. den "gamle"
Du kan basalt set forvente mere nøderi på alle fronter. Den nye bog dykker længere ned i glasset, og fokuserer generelt på sukkerrøret, og de producenter som laver rom med en distinkt smag af sukkerrør, altså rom :) Du får dybdegående produktionsforståelse, dybdegående kategoriforståelse, interviews med folk i branchen, besøg på destillerier, anbefalinger af rom og ikke mindst en vinkel med rom og cocktails...