Angostura No. 1 French Oak Finish
Anmeldt d. 14-10-2015 af Mads "Romhatten" HeitmannDuft
Næsen er præget af tørret frugt og egetræ. Faktisk masser af egetræ, hvor en sødlig vanilje viser sig. Derudover findes her også en klar pebermynte aroma, som spiller flot op imod klassiske romnoter så som karamel og kokos. Duften kan med lidt god vilje sammenlignes med en rhum agricole af mærket Clément.
Smag
I munden går rommen meget sødt ind, men trækker lidt til den tørre side på eftersmagen. Smagen er god og dyb og på mange måder kompleks. I smagen viser sig ristede kaffebønner, mynte og egetræ.
Bedømmelse
Angostura Cask No. 1 – Edition 2 er en såkaldt twin cask matured 16 år gammel rom. Den har nemlig lagret på amerikanske bourbon fade i 10 år for derefter at blive overført til franske cognacfade for modning i yderligere 6 år. Det er første gang, at Angostura modner rom på franske egetræsfade, hvilket er et vidnesbyrd om, at tradition ligger dybt forankret hos de caribiske romproducenter.
Angostura oplyser at Master Blender John Georges er meget stolt af resultatet. Han beskriver det som en udsøgt blød og harmonisk rom udviklet ved hjælp af arbejdsmetoder lært fra den gamle verden og perfektioneret i den nye. Det er denne sans for detaljer og håndværk, der gør denne limited edition rom helt enestående.
Bestemt en god rom som kan anbefales til dem der smagsmæssigt ligger mellem det helt søde og det helt tørre rom.
Relaterede anmeldelser
Kommentarer
Der er endnu ingen brugere der har kommenteret på dette.
Vil du være den første? Log ind her!
775 DKK
- 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
Næsen er præget af tørret frugt og egetræ. Faktisk masser af egetræ, hvor en sødlig vanilje viser sig.
Smagen er god og dyb og på mange måder kompleks. I smagen viser sig ristede kaffebønner, mynte og egetræ.